Verzenden & retourneren

Voorwaarden voor levering en verzending

Betaalwijze

Betaal je aankoop veilig en gemakkelijk. Je kunt uit de volgende betalingsmethodes:
• iDEAL
• Creditcard

iDEAL
iDEAL is een betaalmiddel op internet waarmee je via je eigen bank online betaalt. iDEAL is perfect geïntegreerd in internetbankieren van verschillende banken.

Bij het afrekenen geef je aan met iDEAL te willen betalen. Je klikt op de betaalknop en selecteert je bank. Je wordt doorgeschakeld naar je bank, waar de betaalopdracht klaarstaat. Na autorisatie wordt het geld afgeschreven en ontvang je een bevestiging.

Het overgrote deel van de consumenten maakt voor online aankopen gebruik van iDEAL.

Creditcard
Veilig online betalen met jouw Mastercard of met VISA is heel eenvoudig. En omdat wij veiligheid van gegevens en jouw vertrouwen heel erg belangrijk vinden, biedt de SSL-codering ook een maximum aan veiligheid bij jouw betaling met creditcard. Alle bestel- en creditcardgegevens worden bij deze procedure enkel versleuteld aan ons doorgegeven.

Om te betalen met creditcard selecteer je tijdens het bestelproces heel eenvoudig "creditcard" als betaalwijze. Dan word je gevraagd de volgende creditcardgegevens op te geven:

- Soort kaart (Mastercard of VISA)
- Naam van de kaarthouder
- Kaartnummer
- Veiligheidscode
- Vervaldatum

De naam van de kaarthouder evenals het kaartnummer en de vervaldatum vind je op de voorkant van jouw creditcard. De veiligheidscode is een driecijferig getal (de laatste drie cijfers van het getal in het veld voor de handtekening) op de achterkant van jouw creditcard. Deze zorgt voor meer veiligheid bij jouw betalingen op het internet.

Levering
Wij leveren binnen Nederland aan jouw thuisadres (factuuradres) of aan een ander afleveradres naar keuze. De levering vindt plaats binnen ca. 2-3 werkdagen na jouw bestelling, als het besteladres klopt en het geld bij ons is geregistreerd.
Mocht een artikel niet op voorraad zijn, dan laten we je dat meteen weten. Verzending vindt dan plaats zodra wij het artikel weer binnen hebben.

Leveringskosten
Bij een bestelwaarde van tenminste € 120,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij een bestelwaarde minder dan € 120,- wordt er € 9,00 verzendkosten (exclusief btw) in rekening gebracht. Verzendingen naar het Buitenland zijn €15,00. Maakt u bij meerdere bestelde producten maar voor een bepaald deel van de producten gebruik van uw wettelijke herroepingsrecht, dan bent u toch verplicht om bovenstaande kosten te voldoen, zoals ze zouden worden berekend als u alleen de resterende producten zou hebben gekocht.

Bezorging
De bezorging vindt plaats via de Post NL.

RETOURNEREN

Is het kledingstuk toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dat kan gebeuren.
Lees hier hoe je je bestelling kunt retourneren. Controleer eerst wel of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren.

  • Retourneren kan binnen 14 dagen. Jouw bestelling dient dan binnen 14 dagen bij ons retour te zijn. Retourperiode gaat in op de dag van ontvangst. LET OP: retouren die na 14 dagen bij ons binnen komen, kunnen wij niet meer in behandeling nemen. 
  • De artikelen dienen ongedragen te zijn en alle tags/kaartjes moeten nog zijn bevestigd.
  • Sale- of aanbiedingsartikelen kunnen niet worden geretourneerd.
  • LET OP! De kosten van de retourzending zijn voor jouw rekening!

Wat moet je doen als je jouw bestelling wilt terugsturen?

Vul het retourformulier in dat je bij de zending hebt ontvangen. Stuur dit formulier mee in je retourzending. 

Het aankoopbedrag exclusief verzendkosten wordt binnen 14 dagen (nadat wij jouw pakketje hebben ontvangen) teruggestort op het IBANnummer dat je hebt opgegeven op het retourformulier.

Jouw retourpakketje biedt je aan bij een PostNL-punt.

Je retour kun je ook altijd zelf afgeven in onze winkel, zie adres hieronder. Het kan dan direct worden afgehandeld.

Retouradres:
kleding-uitrusting.nl
Van Hallewijnlaan 222
2274 TT Voorburg


Indien een kledingstuk wordt geretourneerd dat naar ons oordeel schade heeft opgelopen of niet compleet is, sturen wij je een e-mail, waarin wij je hiervan op de hoogte stellen en de eventuele verdere stappen in de afhandeling.

Heb je vragen over het retourneren van je bestelling?
Stuur een e-mail naar [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »