UC35 Fenix pocket-sized 1000 lumen torch

Beschikbaarheid: Uitverkocht

De Fenix UC35 V2.0 zaklamp is extreem praktisch. Doordat hij uitgerust is met twee verschillende schakelaars heb je de volledige controle over de bediening. Hierdoor gebruik je de UC35 V2.0 al snel in vele verschillende omstandigheden: tijdens het uitlaten van de hond, op de camping en bij het hardlopen. Maar door de extreem lage moonlight-stand van één lumen is deze zaklamp ook zeker geschikt voor handhaving en industrieel gebruik. Zo verlicht je uitstekend van dichtbij zonder jezelf te verblinden.

De populaire Fenix UC35 heeft in 2018 een aantal upgrades gekregen. Vergeleken met zijn voorganger is hij nog een stukje korter geworden, meer ergonomisch vormgegeven en meer lumen. Ook heeft deze zaklamp nu een slijtvaste schakelaar van roestvaststaal. Verder heeft Fenix de led veranderd: dit is de Cree XP-L Hi V3 led geworden. Deze led zorgt voor een gecombineerde lichtbundel. Hierdoor verlicht je binnen een afstand van 266 meter alles op jouw pad.

Bediening van de Fenix UC35 V2.0

Met de tactische schakelaar van de Fenix UC35 V2.0 zet je de lamp aan en uit. Om tussen de verschillende lichtstanden te wisselen, druk je op de roestvaststalen schakelaar. Staat de lamp aan? Houd dan de roestvaststalen schakelaar ingedrukt en de lamp blijft standaard in de stroboscoop staan. Om deze dan weer te deactiveren, druk je nogmaals op de knop. Dankzij het geheugen van de lamp komt hij altijd terug in de laatstgekozen stand. Dit geldt alleen niet voor de stroboscoopstand.

Fenix UC35 V2.0 opladen

In de lampkop zit een micro-usb-poort verwerkt. Een rubberen afdekkap zorgt ervoor dat de zaklamp uitstekend beschermd is tegen water en stof. Ook zorgt dit ervoor dat de usb-poort niet beschadigd raakt. Wil je tijdens het laden graag weten hoe vol de accu nog is? Een rood-groene laadindicator laat dan de laadstatus zien.

De Fenix UC35 V2.0 wordt standaard met een 18650 Li-Ion-accu geleverd, maar je gebruikt hem ook met twee CR123A-batterijen. Wil je graag weten hoe vol de accu nog is? Zodra je de lamp aan zet, geeft de batterij-indicator direct de huidige batterijspanning aan. Zo zie je snel wat de spanning van de accu is. Deze indicator werkt niet in combinatie met de CR123A-batterijen.

Lichtstanden van de Fenix UC35 V2.0

  • Turbo: 1000 lumen, brandduur van ca. 2:15 uur
  • High: 350 lumen, brandduur van ca. 4:10 uur
  • Mid: 150 lumen, brandduur van ca. 10:40 uur
  • Low: 50 lumen, brandduur van ca. 28:10 uur
  • Moonlight: 1 lumen, brandduur van ca. 800 uur
  • Strobe: 1000 lumen

Accessoires van de Fenix UC35 V2.0

De Fenix UC35 V2.0 wordt standaard geleverd met één Fenix 18650 Li-Ion-accu van 3500mAh, micro-usb-laadkabel, pocketclip, polskoord, reserve O-ring, reserve rubber schakelaardopje en een nylon holster.

Intelligente bescherming

Bij langer gebruik van de turbomodus bouwt de lamp veel warmte op. Wanneer de lamp een temperatuur van 60°C of hoger bereikt, gaat de lamp automatisch een paar lumen naar beneden om de temperatuur te verlagen. Zodra de temperatuur verlaagd is, keert de lamp geleidelijk weer terug naar de turbomodus.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »