58713 5.11 Tactical 6.6 Pouche

Beschikbaarheid: Uitverkocht

De 5.11 6x6 pouch helpt je bij het organiseren van je uitrusting en werkt naadloos samen met de 5.11 rugtassen. De pouch kan worden gebruikt voor het opbergen en/of beschermen van kleine voorwerpen aan de buitenkant van je tas. De pouch is eenvoudig en snel op een Molle-systeem te bevestigen en kan gemakkelijk worden verwijderd of verplaatst naar een ander Molle-systeem. Deze duurzame pouch is gemaakt van 1000D nylon met 5 mm voering en biedt een lichtgewicht, all-weather opslag voor elke toepassing.

5.11 Slickstick™

De pouch kan eenvoudig worden verwijderd en verplaatst naar andere Molle-compatibele systemen met behulp van het Slickstick ™ molle bevestigingssysteem. Alle accessoires met een Slickstick kunnen op elk Molle-systeem bevestigd worden. Dat geeft je eindeloze mogelijkheden bij het organiseren van je spullen. De 5.11 Slickstick is eenvoudig vast- en weer los te maken. Om de pouch te verwijderen moet je de drukknoop losmaken en de Slickstick eruit halen. Zo simpel is het.

Over 5.11

5.11 Tactical is een Amerikaans merk dat kleding en tactische uitrusting maakt voor politie, justitie, defensie en professionele hulpdiensten. Zo maakt 5.11 broeken en jassen maar daarnaast ook rugtassen, holsters, messen, pouches en nog veel meer. Allemaal even duurzaam en van een enorm hoge kwaliteit.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »